Paneelgordijnen

Voor grote ramen of een flexibele indeling van uw kamer
[wpseo_breadcrumb]
Paneelgordijnen zijn verticaal en strak hangende brede vitragebanen (panelen), die door middel van een rails open en dicht geschoven kunnen worden. Goed geschikt als raamdecoratie voor met name grote raampartijen, schuifpuien of tuindeuren.

 

Voor paneelgordijnen heeft u de keuze uit ruim 150 gordijnstof kwaliteiten. De polyester stoffen zijn voorzien van een coating zodat de panelen een strak aanzicht hebben. De andere gordijnstoffen hebben een iets minder strakke, maar wel warmere uitstraling. De meeste gordijnstoffen zijn wasbaar. Paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar. De rails-systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit of aluminium.

 

Door te spelen met de kleuren in uw paneelgordijn, ontstaat een speels effect. U kunt kiezen voor één kleur paneel in het gordijn, voor verschillende kleuren panelen in één gordijn en zelfs voor kleurcombinaties in één paneel. De combinatie van diverse kleuren in één paneel samen met baleinen wordt een Japans paneel genoemd.

 

Roomdivider

Naast raamdecoratie, kunt u een paneelgordijn ook gebruiken als afscheiding van ruimtes of kastwanden. In een handomdraai zorgt u met een paneelgordijn ervoor dat één ruimte wordt opgedeeld in tweeën. Zo wordt uw slaapkamer heel eenvoudig gesplitst in slaap- en hobbykamer. Of uw living in woonkamer en kantoorruimte. Een paneelgordijn geeft u de flexibiliteit om méér met uw interieur te doen!

 

Bediening

Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met een stangbediening, waarbij de panelen aan elkaar gekoppeld zijn. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet-gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening.

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies over paneelgordijnen kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van paneelgordijnen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie