Horizontale Jaloezieën

Aluminium of houten kantelbare lamellen waarmee u in één handomdraai de hoeveelheid zonlicht in uw woning bepaalt
Start » Zonwering » Binnenzonwering en raambekleding » Horizontale jaloezieen
Jaloezieën zijn een tijdloos product en passen in ieder interieur. Horizontale jaloezieën bestaan uit kantelbare lamellen, waarmee u gemakkelijk de hoeveelheid zonlicht in uw woning reguleert. Bovendien bepaalt u door het kantelen van de lamellen eenvoudig uw behoefte aan privacy. Als u op zoekt bent naar horizontale jaloezieën, dan heeft u de keuze uit aluminium of houten jaloezieën.

 

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën kunnen naast de normale raamsituaties worden toegepast voor draai/kiepraam, trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor de badkamer. Ze zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren. Naast de standaard uitvoeringen zijn er nog verschillende modellen leverbaar zoals de retro, privacy en trapezium modellen.

 

De collectie aluminium jaloezieën kent 5 lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De meest gangbare lamelbreedte is 25 mm. Maar wie een robuuste uitstraling en shutter effect wil creëren, kiest de 50 of 70 mm lamel. De 50 en 70 mm jaloezieën kunnen naast de standaard boven- en onderlijst, uitgevoerd worden met een houten onderlijst in combinatie met een houten sierkoof of met het retro systeem. Ook kunnen deze twee optioneel worden uitgevoerd met een decoratieve ladderband.

 

Houten jaloezieën

De collectie houten jaloezieën is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. De houten jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord. Optioneel is een decoratieve ladderband mogelijk. Hiermee creëert u een uniek product, dat perfect aansluit op uw interieur. De houten jaloezieën zijn leverbaar in een 5-tal lamelbreedtes: 25, 35, 50, 70 en 75 mm. De 75 mm ovale lamel heeft een echte shutterlook, maar de eigenschappen van een jaloezie.

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van Horizontale Jaloezieën

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie