Unilux Fractions: een extra dimensie aan uw interieur

Wilt u uw interieur verrijken met shutters, maar bent u geen liefhebber van hout? Dan zijn Fractions by Unilux de oplossing voor u!
Start » Zonwering » Binnenzonwering en raambekleding » Fractions by Unilux
Er zijn veel manieren om lichttoetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. Fractions laat u genieten van de speelse manier waarop de lichttoetreding geregeld kan worden. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een luxe uitstraling!

 

De Fractions zijn shutters gemaakt van hoogwaardig aluminium. Ze kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy beïnvloed. Door te spelen met licht verandert u de sfeer in de leefruimte. Door de lichtsleuven geheel te sluiten wordt de privacy gewaarborgd met een verduisterend effect.

 

Eigenschappen:

  • Blinde montage
  • Kunnen zeer dicht bij het raam gemonteerd worden
  • Lichtdicht
  • Isolerende waarde
  • Geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes
  • Alle RAL kleuren mogelijk
  • Hoogwaardige, duurzame, krasbestendige poedercoating laklaag
  • Hoogwaardig aluminium
  • Trekt niet krom
  • Dutch Design, made in Holland

 

Informatie en prijsopgave

Wilt u meer informatie over Fractions by Unilux? Op www.fractions.nl vindt u de Windowstylist app. Hiermee worden de Fractions live op het scherm van uw smartphone of tablet voor het raam geprojecteerd door gebruik te maken van augmented reality. De Fractions zijn volledig te configureren op maat, kleur en uitvoering en zijn zelfs te bedienen. Zo wordt een waarheidsgetrouw, nauwkeurig 3D beeld gegeven van de Fractions in uw eigen interieur.

 

Of maak vrijblijvend een afspraak maken met een van de adviseurs van Bastasol. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie