Facette® zonwering: allemaal duo-rolgordijnen

Bastasol verkoopt duo-rolgordijnen van gerenommeerde fabrikanten
Start » Zonwering » Binnenzonwering en raambekleding » Facette® zonwering
Facette® zonwering kenmerkt zich door stoffen in horizontale banen in zowel transparante als niet-transparante uitvoering. Deze twee verschillende soorten stoflagen worden door een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar langs geschoven van boven naar beneden en andersom. Zo kunt u kiezen voor een grote lichtinval, wanneer het schemert of wanneer u veel licht in huis wenst. Wilt u minder lichtinval, vanwege fel zonlicht of behoefte aan privacy, kiest u voor een kleine lichtinval. Het duo-rolgordijn kan dus verschillende lichtvariaties aannemen.

 

Met een duo-rolgordijn krijgt u een speelse lichtinval en kunt u de hoeveelheid licht en doorzicht uitstekend reguleren. Een duo-rolgordijn biedt de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. De collectie omvat een ruime keuze uni en structuur stoffen in diverse kleurstellingen. Duo-rolgordijnen zijn toepasbaar in ieder interieur of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is.

 

Bastasol Zonwering & Outdoor Living verkoopt duo-rolgordijnen van diverse merken. De namen van de duo-rolgordijnen verschillen per fabrikant.

 

Modellen

De duo-rolgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een tweetal modellen :

  • model A: uitvoering met cassette (in wit, creme of aluminium kleur)
  • model B: uitvoering met een montageprofiel (in wit, zwart of aluminium kleur)

 

Bediening

Het bedieningsmechanisme is eenvoudig en praktisch, zodat het op elke hoogte kan hangen. Standaard wordt de Facette® zonwering geleverd met een kettingbediening in bijpassende kleur. Optioneel is het duo-rolgordijn leverbaar met elektrische bediening.

 

Advies

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier raamdecoratie

Bekijk hier voorbeelden van Facette® zonwering

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie