Duette® zonwering: fraai en isolerend

Duette® zonwering is een verfijnde combinatie van gordijnen en jaloezieën die door de honingraatstructuur een isolerende werking hebben
Duette® zonwering bestaat uit doek met een gesloten celstructuur (honingraatstructuur). Het heeft iets weg van twee plissé gordijnen tegen elkaar. Het is een verfijnde combinatie van gordijnen en jaloezieën, waarbij de bediening is vergelijkbaar met die van jaloezieën. De honingraatstructuur van het Duette® zonwering zorgt voor een isolerende werking waardoor het ‘s zomers koel en ‘s winters warm blijft.  De geplooide voorzijde geeft een tijdloos mooi product, waarmee u een eigen authentieke stijl en sfeer in huis creëert. De Duette® zonwering kan worden uitgevoerd in een drietal modellen :

  • Standaard uitvoering
  • Vario plissé Bij dit model kunt u de Duette® zonwering bedienen aan de zijde die u wenst: boven en/of onder. Het gordijn kan dus, los van elkaar, boven en onder geopend en gesloten worden. Door deze zogenaamde top-down/bottom-up techniek kunt u uw privacy en lichtinval optimaal regelen.
  • Twin plissé In deze uitvoering combineert u twee verschillende stoffen in dessin of stofkwaliteit in één Duette® zonwering, bijvoorbeeld een transparante stof gecombineerd met een verduisterende stof. Met deze “combi shade” uitvoering, creëert u een perfecte dag- en nachtsituatie en is de Duette® zonwering ideaal voor uw slaapkamer.

Stoffen

De collectie Duette® zonwering omvat een ruime keuze stoffen in transparante, semi-transparante en verduisterende uitvoeringen in verschillende celbreedtes (25 en 45 mm.).

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van Duette® zonwering

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie