Bastasol 2
Bastasol Zonwering & Outdoor Living
Charloisse Lagedijk 563 - 565, 
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
010 - 480 73 30
 zonwering@bastasol.nl
 Route naar onze showroom
 Openingstijden

Bastasol Zonwering & Outdoor Living is bereikbaar via:

A15 afslag 19 ‘Rhoon / Charlois

Richting Rotterdam-Charlois (via Groene Kruisweg), bij 3de kruispunt met stoplichten rechtsaf naar de Slinge, gelijk na metrostation ‘Slinge’ rechtsaf naar de Verlengde Zuiderparkweg. Op de rotonde ter hoogte van hockeyclub Tempo ’34 linksaf en direct rechts de parallelweg op richting de Charloisse Lagedijk.

A29 afslag 20 ‘Barendrecht / Heerjansdam

(ter hoogte van Ikea); Richting Barendrecht-Carnisselande, op de rotonde 2de afslag rechts naar de Carnisserbaan, op de 3e rotonde rechtsaf naar de Vrijenburgerweg (over de A15), in de bocht de Charloisse Lagedijk op.

Vanuit Barendrecht / Rhoon

Vanaf de Rhoonse Baan richting de Verlengde Zuiderparkweg ( middels het viaduct ‘Waterkering’), ter hoogte van de rotonde hockeyclub Tempo ‘34 rechtsaf en direct rechts de parallelweg op richting de Charloisse Lagedijk.

Vanuit Rotterdam

Vanaf de Slinge richting de Verlengde Zuiderparkweg (kruispunt nabij metrostation ‘Slinge’), op de rotonde ter hoogte van hockeyclub Tempo ’34 linksaf en direct rechts de parallelweg op richting de Charloisse Lagedijk.

Vanaf de Slinge

(richting Barendrecht) Via de Langenhorst, aan het einde van de Langenhorst rechtsaf de Charloisse Lagedijk op.

Via de Driemanssteeweg

Alsmaar rechtdoor (richting het Baris Businesspark), bij de rotonde linksaf de Verlengde Zuiderparkweg op, op de rotonde ter hoogte van hockeyclub Tempo ‘34 rechtsaf en direct rechts de parallelweg op richting de Charloisse Lagedijk.